За нас

Строително инвестиционна компания „Стар Сити“ ЕООД е създадена през 1994 г. в гр. София. Наложили сме се като коректен партньор с широки възможности за реализиране на строителни проекти, финансирани със собствени капитали и със средства на външни инвеститори.

Дейност на компанията

Дейността на компанията се обобщава в категории жилищно и обществено строителство. Наред с многото построени от нас жилищни сгради, извършваме луксозни ремонти и реконструкции на офис сгради, хотели, ресторанти. Изграждаме развлекателни центрове и басейни.

Разполагаме с необходимите производствени и човешки ресурси за изпълнение на обекти от всякакъв вид, независимо от обема и сложността на изпълнение, при условия на гарантирано качество.

Индивидуален подход към всеки клиент

„Стар Сити“ ЕООД работи съвместно с високо квалифициран проектантски екип, изграден от утвърдили се специалисти в тази област.

Чрез индивидуален подход към всеки клиент удовлетворяваме неговите изисквания и потребности, гарантираме максимална сигурност и защита на интересите му на всеки етап от сделката.

Съдействаме при покупка на жилище с кредит. Консултираме на всеки етап от процеса при вземане на решение за покупка на жилище.

Сертификати

Компанията е член на Камарата на строителите в България и има внедрена Интегрирана Система за Управление съгласно стандартите: БДС EN ISO 9001:2015, БДС EN ISO 14001:2015 и БДС EN ISO 45001:2018.

Над 30 години опит в строителството

Повече от 220 000 кв. м. РЗП

Над 50 реализирани обекта