Проект Къщи Милкова кория в Драгалевци

Строително-инвестиционна компания „Стар Сити“ представя комплекс от слънчеви къщи ново строителство в столичния квартал Драгалевци. Седемте еднофамилни къщи разполагат със самостоятелни дворове с площ между 464 кв. м и 503 кв. м. Сгушен в подножието на Витоша планина, комплексът предлага безпрепятствен целогодишен достъп. Модерните къщи ново строителство в кв. Драгалевци са с изрядно разрешение за строеж от 2023 г.

къщи
къщи драгалевци
къщи драгалевци

Уют, естетика и модерен живот по алпийски

Позволете си да изпитате уюта на алпийските къщи! Всяка къща представлява симбиоза между модерния начин на живот и планинската естетика. Домът Ви ще се простира на 441 кв. метра, разпределени функционално, в това число и с подземен гараж. Къщите са проектирани с фокус към комфорта, удобството и елегантността.

Всяка от сградите се предава на етап шпакловка и замазка, с монтирани радиатори, интериорни врати и индивидуален газов котел. Получавате прекрасен озеленен двор с поливна система по проект, автоматична метална врата и метална ограда.

Луксозни къщи ново строителство в Драгалевци с функционално разпределение.

Гостоприемно антре ще Ви посрещне на приземния етаж. Там ще откриете и просторна всекидневна зона за топли семейни спомени, а също и функционален кабинет. На следващия етаж са разположени три спални, като две от тях имат обособени дрешници и бани. Добавихме и нотка изтънченост – галерия с изглед към всекидневната. Подпокривният етаж е проектиран да добави още жилищно пространство. Там ще намерите обширна спалня, дрешник и баня, както и втора всекидневна зона за забавления и отдих. Специалното избено пространство ще зарадва всеки ценител на виното.

ново строителство драгалевци
ново строителство драгалевци
къща
къща 2
Обширно дворно пространство за релакс и бягство от шума

Просторният самостоятелен двор на всяка къща е изграден така, че да се отпуснете изцяло. Потопете се в спокойствието и красотата на природата! Този комплекс е проектиран за семейства, които искат да избягат от шумния град, но и държат на близостта му. 

Къщи Милкова кория, Драгалевци в цифри

7 слънчеви, еднофамилни къщи

4 функционални етажа на къща

441 кв. м. застроена площ на къща

До 500 кв м. дворни площи към къща

Разпределения и свободни къщи
Изберете къща от визуализацията

arrow-down
компас
Къща №4 Къща №3 Къща №6 Къща №7 Къща №8 Къща №9 Къща №5

Къща №3

Продадена

Къща №5

Продадена

Локация и местоположение

location_on гр. София, кв. Драгалевци, в.з. Милкова кория